Vi syns på Elmässan i Malmö 22-23 januari

Publicerat 2019.12.12

Vi ser fram mot en smakstart på 2020! Vad kan vara en bättre start på året än att träffa kollegor, kunder och vänner i Malmö på Nordens största mässa inom elinstallation, belysning & fiber.

Atavio Products & Solutions på Elmässan Syd

I vår monter F:05 hittar du marknadens starkaste sortiment av nödbelysning och hänvisningsarmaturer från Awex. Men också branschens mest taggade experter, framåtlutade och på tårna för att visa och förklara allt vi kan hjälpa dig med inom dagens och morgondagens utrymning. Med oss och närmare 70 utställare på plats samt över 30 programpunkter på seminarielistan blir det rivstart på 2020. Hoppas verkligen vi syns där! Välkomna!

Läs mer på Elmässans hemsida. Där kan du bl. a anmäla dig och registrera din entrébiljett.

Du kan även enkelt ladda ner din digitala biljett här

Atavio Products & Solutions teamet

 

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR