Köp- och leveransvillkor

  Vi gör goda affärer tillsammans!

  Här följer lite tankar och idéer vi har för att göra ansvar och förutsättningar för samarbete med våra kunder tydligt. Till största del är det praktiska och formella detaljer som är bra att ha på pränt och vara överens om från början. Målet är att skapa utrymme för de mer konstruktiva delarna i vår samverkan. Läs gärna igenom och om du har frågor eller funderingar ta gärna kontakt med oss så kan vi reda ut alla frågetecken.

  Allmänna leveransbestämmelser

  Som utgångspunkt sker leveranser enligt NL 09 om inte annat överenskommits. För leveranser i entreprenader gäller ALEM 09. Allmänna leveransbestämmelser avseende elektrisk materiel (ALEM) för leverans och användning i Sverige, utarbetade av Elektriska Installatörsorganisationen EIO och Sveriges Elgrossister, SEG. Har du frågor om leveranser och vad som gäller, ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer. Du kan även ladda ner bestämmelserna här nedan.

  Ladda ner: ALEM.pdf

  Ladda ner: NL 09

  Underhåll och installationsinstruktioner

  Ladda ner: Skötsel & Underhåll

  Vill du ha koll på det senaste inom hänvisningsskyltar och nödbelysning?

  Prenumerera på löpande nyheter från Atavio

  Hantering av personuppgifter (GDPR)

  Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

  När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

  Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

  JAG FÖRSTÅR