Tag Manager (noscript) -->
Om oss

Hänvisningsskyltar, nödbelysning och branschexperter till din hjälp!

Vi växer hela tiden med nya produkter, kunskapsområden och inte minst med skickliga kunder och duktiga medarbetare. Vår vision är att gå från ett renodlat nödbelysningsföretag till ett säkerhetsprodukt- och tjänsteföretag.

Historik – Från Accenta till Atavio

Atavio började sin resa redan 2009 men då under namnet Accenta AB. Redan från början har hela gänget som idag är Atavio varit med under uppbyggnaden av Accenta. Hela produktfloran som vi byggde upp under Accenta med produkter från tillverkare som Awex, Swansons och Wagfors har följt med oss oavsett om vi hetat Accenta, Briab eller som idag, Atavio.

Vår filosofi har alltid varit kunden i fokus. Genom god service möts ni av ett glatt gäng som med lång erfarenhet inom nödbelysning hjälper till att skapa bra och kostnadseffektiva lösningar.

Vår värdegrund

Glädje

  • Vi värnar om långsiktiga relationer
  • Vi delar med oss av kunskap och kompetens
  • Värnar om respekt och prestigelöshet

Service

  • Vi håller vad vi lovar
  • Vi är enkelt nåbara
  • Vi nyttjar digitala verktyg, plattformar och system

Engagemang

  • Vi gör hela jobbet och tar ansvar för affären
  • Vi driver teknisk utveckling framåt
  • Dela glädje och gemenskap

Med ursprung i erfarenhet

Genom att handplocka marknadens vassaste och mest erfarna ledare, säljare och affärsutvecklare sattes ett team samman under våren 2018, skräddarsytt för att skapa marknadens ledande kunderbjudande. Som huvudsaklig leverantör av produkter valdes polska Awex. Awex ligger i absolut framkant gällande produktutveckling och R&D och har de senaste åren har haft en hög tillväxt och nöjda kunder runt om i världen.

Atavio har lokal säljkraft i södra, västra och mellersta Sverige med Värnamo som strategiskt utplacerat huvudkontor och lager mitt i en av Sveriges stora logistikhubbar.

På Atavio lägger vi stor vikt vid utveckling och nyskapande och bedriver därför FoU i egen regi samt i samverkan med myndigheter, branschorganisationer och akademin.

Ett erfaret team

Atavio erbjuder idag ett starkt sortiment inom nödbelysning och hänvisningsskyltar, men planen är att vi löpande skall addera sortiment som efterfrågas och hjälper våra kunder bli effektivare och bättre. Inom Atavio har vi mångårig erfarenhet av sortimentet och kompletterat med vår branschexpertis vågar vi påstå att vi är i en helt egen klass!
Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Atavio-teamet:

Om du varit i branschen och hanterat frågor och utmaningar inom nödljus och utrymningsfrågor har du säkert stött på oss tidigare. Vi kan det mesta inom området och tillsammans med dig har vi bästa förutsättningar att föra projekt i hamn kostnadseffektivt och med hög precision.

Vill du ha koll på det senaste inom hänvisningsskyltar och nödbelysning?

Prenumerera på löpande nyheter från Atavio

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR