Tag Manager (noscript) -->
Om Awex

En riktig partner

En stor del av vårt sortiment inom nödljus och hänvisningskyltar kommer från vår partner i Polen. Företaget grundades 2002 och har utvecklats till ett av Polens snabbast växande och dynamiska företag.

Med Awex fokus på innovation, kvalitet och miljö kopplat till vikten de fäster vid samverkan och kundnöjdhet känner vi oss trygga i att kunna leverera precis det du behöver. Och lite till, då vi siktar på att löpande utöka vårt erbjudande och jobbar på ett antal spännande fronter med både AWEX och andra ledande kvalitetsleverantörer av innovativa säkerhetsprodukter. Har du idéer och behov du känner att vi kan hjälpa till med, tveka inte att höra av dig.

Läs mer om Awex på deras hemsida: http://awex.eu

Vill du ha koll på det senaste inom riskhantering?

Prenumerera på löpande nyheter från Atavio

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR