Support

  Med glädje, service och engagemang!

  Behöver du hjälp?

  Våra medarbetare finns stand-by under kontorstider på telefon och mail. Här hittar du alla kontaktuppgifter.

  Efter kontorstid!

  Du kan alltid maila eller ringa någon av oss så garanterar vi att vi hör av oss dagen efter.

  Instruktioner vid reklamation

  Vill du reklamera ett köp ber vi dig ladda ner blanketten nedan och fylla i. Sen mailar du den till din kontakt hos oss. När vi gått igenom och förhoppningsvis sett att det är en reklamation får du ett reklamationsnummer som du sedan använder vid vår korrespondens tills ärendet är slutfört.

  Reklamationsblankett PDF

  Så här gör du vid retur

  Vill du returnera varor så ber vi dig ladda ner och fylla i returblanketten nedan och maila till support@atavio.se. Vid godkänd retur får du ett returnummer som du skriver på er följesedel. Returer som vi inte kommit överens om tillsammans kan vi inte ta emot. Produkten skickas då tillbaka till dig på din bekostnad. Normalt avdrag på returer för lagervaror i oskadad förpackning är 20%. Om emballaget är brutet eller skadat kan det bli ett större avdrag. För ej lagerförda produkter gör vi en bedömning från fall till fall. Specialprodukter tar vi inte åter.

  Returblankett PDF

  Vill du ha koll på det senaste inom hänvisningsskyltar och nödbelysning?

  Prenumerera på löpande nyheter från Atavio

  Hantering av personuppgifter (GDPR)

  Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

  När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

  Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

  JAG FÖRSTÅR