Vi syns nästa vecka på Elmässan i Malmö!

Publicerat 2020.15.15

På onsdag och torsdag i nästa vecka är montern färdigbyggd och vi på plats med nya spännande produkter, beprövade lösningar, mängder med kunskap och stort engagemang att hjälpa dig med det du behöver inom utrymningsbelysning.

nödbelysning

Ladda ner din entrébiljett här och hör gärna av dig om du vill boka en särskild tid att träffas under dagarna (kenneth.lodeklint@atavio.se). Eller så kommer du bara förbi vår monter F:05. Med oss och närmare 70 utställare på plats samt över 30 programpunkter på seminarielistan blir det rivstart på 2020. Hoppas verkligen vi syns där!

Här laddar du enkelt ner din digitala entrébiljett

Hjärtligt välkomna!

Kenneth och Atavio P&S teamet

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR