Tack alla som kom förbi!

Publicerat 2019.12.12
Fullt i montern hos Atavio Products & Solutions på Elfack i Göteborg

Elmässan i Kista blev precis som vi hoppades på. Mängder med spännande besök och samtal. Vi tackar alla som gjorde dessa dagar fantastiskt intressanta och givande. Vi ser fram mot att träffas framöver ute på projekt, i konferensrum och lite överallt där vi behövs. Det händer spännande saker hela tiden inom vårt område! Hör av er så tar vi en stund och tittar framåt.

Atavio Products & Solutions teamet

 

 

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR