Fullt hus hos Atavio på Elfack!

Publicerat 2019.9.09

Efter två riktigt bra och givande dagar på Elfack blev denna den tredje ännu bättre! Glädjen av allt intresse är bästa kuren för trötta mässben. Kan det bli bättre nu? Vi får se imorgon fredag.

Fullt i montern hos Atavio Products & Solutions på Elfack i Göteborg

Göteborg har verkligen erbjudit lite framside-känsla då vi upplevt ett stort intresse för alla delar av vårt erbjudande, från enskilda produkter i vårt sortiment till helheten inom brandsäkerhet och riskhantering vi på Atavio kan erbjuda. Riktigt kul är att träffa våra olika kunder på ett och samma ställe, från stora byggbolag, till fastighetsförvaltare, elgrossister, elkonsulter och installatörer. Spännande diskussioner uppstår alltid när vi kommer samman och kan bidra med olika perspektiv. Inte minst när det gäller diskussioner om den dynamiska framtid vi går tillmötes, eller snarare springer mot!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR