Tag Manager (noscript) -->

Vill du bli en av oss?

Publicerat 2023.14.14

Vi förstärker nu vårt team med en TEKNIKER med produktansvar.

På Atavio befinner vi oss i en framgångsrik och stark tillväxt där vi har en spännande resa framför oss. Genom våra ledord Glädje, Service, Engagemang utvecklar vi hela tiden vår verksamhet med nya vägar för att hjälpa våra kunder.

I denna roll som TEKNIKER med produktansvar får du en bred och varierande roll. Du kommer i huvudsak att arbeta med support mot våra kunder vad gäller att utföra driftsättningar och felsökningar av system och produkter samt utföra service och underhåll av befintliga system. Vi har som mål att inom närmsta åren utveckla samt utöka vår service och underhållsavdelning därför ser vi gärna att du är den som är drivande att bygga upp avdelningen och ett eget serviceteam. I rollen har du även ett tekniskt produktansvar, vilket innebär att du är ansvarig kontaktperson mot våra leverantörer. Du är också den som har möjlighet att påverka till att addera nya och innovativa produkter till vår produktportfölj. Du är stationerad och utgår från vårt kontor i Värnamo med ca. tre resdagar i veckan.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter;
  • Service och driftsättningar
  • Kontakter med våra leverantörer
  • Framtagning av produktblad och teknisk information
  • Reklamationshantering
  • Tekniska delen i vårt CRM-system
  • Utveckla vår serviceorganisation

Tillsammans med 7 medarbetare kommer du att få arbeta på ett ledande, innovativt och framåtsträvande företag som vill mycket mer. Atavio är en modern arbetsplats med högt i tak och där frihet under ansvar gäller. Du får strukturera upp ditt eget arbete och arbeta självständigt, samtidigt som du alltid har din chefs och dina kollegors stöd. Här får du stora möjligheter att påverka både rollens karaktär samt din egen utveckling!

DIN PROFIL
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom elinstallation och/eller service, du har elbehörighet och ett stort intresse för teknik. Som person är du nyfiken på att lära, är ansvarstagande och är en metodisk problemlösare som drivs av att utföra ett bra arbete med hög servicenivå. Du trivs i en varierad miljö där du självständigt planerar, strukturerar och levererar dina åtaganden med kunden i fokus. God samarbetsförmåga är en egenskap vi värdesätter och för dig är det naturligt att på ett prestigelöst sätt stötta och bygga förtroende både internt och externt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar ATAVIO  med FindMood. Du ansöker till tjänsten med CV och Personligt brev på www.findmood.se,  Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson, hör gärna av dig med frågor under processens gång till sanna@findmood.se eller 070-23 63 925. Djupintervjuer genomförs direkt med rekryterande bolag.

Följ länken för att komma till annonsen:

https://findmood.workbuster.com/jobs/234355-tekniker-med-produktansvar-atavio-ab

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR