Tag Manager (noscript) -->

Vi söker ny utesäljare i Stockholm!

Publicerat 2024.29.29

På Atavio befinner vi oss i en framgångsrik och stark tillväxt där vi har en spännande resa framför oss. Genom våra ledord Glädje, Service, Engagemang utvecklar vi hela tiden vår verksamhet med nya vägar för att hjälpa våra kunder. Atavio Products and Solutions erbjuder idag ett starkt sortiment inom nödbelysning och hänvisningsskyltar, men det är bara början. Planen är att vi löpande ska växa med nya produkter, kunskapsområden och inte minst med duktiga medarbetare. Just nu är vi i behov av ny vassa utesäljare i Stockholm.

Om rollen
Rollen som säljare hos oss på Atavio är för dig som vill ha ett roligt, utmanande och varierande jobb. Företaget är under tillväxt med mycket goda framtidsutsikter och du kommer in i en rolig fas med stora möjligheter att få påverka. Som säljare ansvarar du för att bredda och utöka våra affärer. Du drivs av att hitta nya affärsmöjligheter och du har en strategi för hur du ska bygga dina kundrelationer långsiktigt. Du trivs i en miljö med ”frihet under ansvar” och du vet hur du ska planera dina dagar på ett effektivt och strukturerat sätt. Vidare trivs du med varierande arbetsdagar då rollen innebär mycket kundmöten och därmed även en del resor inom Sverige. Du kommer att tillhöra ett team på 9 personer men du kommer arbeta självständigt utifrån uppsatta mål och budget.

Erfarenhet och utbildning
För att nå framgång i rollen ser vi att du har följande erfarenhet och kompetens:

  • Tidigare erfarenhet av utesälj (meriterande)
  • Erfarenhet från el och/eller belysningsbranschen (meriterande)
  • Flytande i svenska i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska (meriterande)
  • Körkort

Personliga egenskaper
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Som säljare krävs att du är kommunikativ, lyhörd och att du känner dig trygg med försäljning. Du drivs av uppsatta mål och av att skapa nya affärer och du har förståelse för hur vi möter kundens behov och hur vi skapar långsiktigt kundvärde genom ditt affärsmannaskap.   

Vad kan Atavio erbjuda dig

Du kommer få en grundläggande utbildning i våra system och produkter för att kunna hjälpa kunden att hitta rätt lösning för deras projekt. Vårt erfarna team finns där som stöd för att hjälpa dig på din resa framåt. Du kommer att få arbeta på ett ledande, innovativt och framåtsträvande företag som vill mycket mer. Atavio är en modern arbetsplats med högt i tak och där frihet under ansvar gäller. Du har möjligheten att strukturera upp ditt eget arbete och arbeta självständigt, samtidigt som du alltid har din chefs och dina kollegors stöd. Du utgår hemifrån och lägger själv upp resplan efter inplanerade kundbesök.

Kontakt och information
Skicka din ansökan till oss redan idag då urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor kring tjänsten kontakta rekryteringsansvarig på Atavio, Kenneth Lodeklint på kenneth.lodeklint@atavio.se.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR