Tag Manager (noscript) -->

Välkommen att besöka oss på Elmässan i Stockholm

Publicerat 2022.30.30

Den 19-20 Oktober 2022 finns vi på plats på Kistamässan med vårt starka produktsortiment. Vi erbjuder beprövade lösningar, mängder med kunskap och stort engagemang att hjälpa dig med det du behöver inom utrymningsbelysning.

Hör gärna av dig om du vill boka en särskild tid att träffas under dagarna (kenneth.lodeklint@atavio.se). Eller så kommer du bara förbi vår monter C:23.

Registrera dig som besökare genom att klicka här

Hoppas verkligen vi syns!

Kenneth och Atavio P&S teamet

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR