Tag Manager (noscript) -->

Träffa oss på Elmässan

Publicerat 2018.8.08

Den 17 och 18 oktober är vi på Elmässan i Kista, Nordens största mässa inom elinstallation, belysning och fiber.

Den 17 och 18 oktober är vi på Elmässan och visar vårt starka sortiment av nödbelysning, hänvisningsarmaturer och mycket annat. Vi hoppas att får träffa mängder av nya och gamla bekantskaper under dagarna. Vi vill verkligen ta chansen att berätta om helheten inom brand- och riskhantering vi på Atavio Products & Solutions kan erbjuda, där nödbelysning är en av många viktiga delar. Hjärtligt välkomna! Du hittar oss i monter C:23.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR