Tag Manager (noscript) -->

Träffa oss på Elmässan 16-17 oktober

Publicerat 2019.26.26

Nu är det snart dags för mässa och det gillar vi. På Kistamässan ställer vi ut vårt starka sortiment av produkter och system inom nödbelysning och hänvisningskyltar från bl a Awex. Och, inte minst, är vi där redo för mängder med härliga möten och bra snack om hur vi kan hjälpa dig i dina projekt. Boka din biljett nedan. Du hittar oss i monter C:23.

nödbelysning

På Elmässan Elmässan hittar du många lösningar, produkter och utbildningar som underlättar din vardag om du jobbar i El- och belysningsbranschen. Det kommer att erbjudas en mängd spännade föreläsningar omt ex mijöfokus, kompetensförsörjning och spännade business case. Vi välkomnar dig till oss på Atavio Products & Solutions i monter C:23. Klicka här på länken så kan du fixa din entrébiljett

Väl mött och hör gärna av dig innan så kan vi boka en tid att träffas.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR