Tag Manager (noscript) -->

Nu är vi igång – Elfack 2109

Publicerat 2019.7.07

Nu har startskottet gått för ElFack 2019, Nordens största mötesplats för hela el- och energibranschen. Och det börjar bra, redan fullt i vår monter. Men så vill vi ha det så kom gärna förbi, du hittar oss i monter G 07:12, en trappa upp.

På Elfack visar vi hela vårt starka sortiment av nödbelysning, hänvisningsarmaturer och övervakade systemlösningar för utrymning. Vi har även spännande saker att berätta om framtidens dynamiska och IoT styrda utrymningslösningar. Vi är redan igång i piloter och test miljöer. Under mässdagarna kommer även våra kollegor från Atavios övriga tjänsteområden att finnas på plats, som t ex brandskyddsingenjörer och riskhanteringsexperter. Så kom gärna förbi och prata helhet och livscykel inom brandsäkerhet och riskhantering.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR