Tag Manager (noscript) -->

Full fart i montern!

Publicerat 2018.17.17

Första dagen på första mässan för oss på Atavio Products & Solutions och det drar igång direkt.

nödbelysning

Hur kul som helst. Mängder med nya och gamla vänner och intressanta diskussioner. Vi har nått väldigt bra på gång! Har du möjlighet, kom förbi och låt oss berätta om allt vi kan och har inom nödbelysning, hänvisningsarmaturer och system för övervakning och kontroll.  Kan du inte komma hit till Elmässan i Kista, kan du ta kontakt nedan, så sätter vi ett möte.

Kenneth Lodeklint
kenneth.lodeklint@atavio.se

Paul Nilsson
paul.nilsson@atavio.se

 

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR