Tag Manager (noscript) -->

Elmässan en fullträff för Atavio Products & Solutions

Publicerat 2018.7.07

Med över 500 besökare i vår monter och över 150 skarpa förfrågningar kan Elmässan 2018 sammanfattas som en veritabel succé.

nödbelysning

Products & Solutions är Atavios satsning på marknadens starkaste sortiment av nödbelysning och hänvisningsarmaturer. Produkt- och tjänsteområdet har varit igång sedan innan sommaren, men Elmässan i Kista den 17-18 oktober, kan nog sägas vara vår fullskaliga lansering.

Intensiva förberedelser, med stor hjälp av vår leverantör och partner Awex, gav oss en av mässans bästa montrar (låt vara att vi kan vara en smula partiska i den bedömningen) och en ständig ström av besökare i form av nya och gamla bekantskaper. Och det är med stor glädje vi konstaterar att vårt erbjudande mottogs fantastiskt väl. Inte minst visar ett antal konkreta affärer och avtal det. Helt klart över vår förväntan.

Värt att nämna är hur stort intresset för vårt helhetserbjudande var under det två mässdagarna. Nödbelysning, hänvisningsarmaturer, systemen och kunskapen runt dem stod naturligtvis i fokus, men också Atavios förmåga att bistå och addera värde under hela en byggnads eller projekts livscykel. Från första pennstreck till löpande förvaltning.

Nu ser vi fram mot att knyta upp och vidareutveckla alla fina kontakter, vilket är en hel del. Sen har vi Elfack på Sveriges framsida att se fram emot i maj, nästa år.

Till dess hoppas vi att ses många gånger innan!

Kenneth och hela Products & Solutions gänget

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR