Tag Manager (noscript) -->

Dags för Elfack 2019 – boka din biljett här!

Publicerat 2019.29.29

Den 7-10 maj syns vi på Elfack i Göteborg. Vi kommer taggade med mängder av nyheter och snart ett år av fantastiska erfarenheter som Atavio Products & Solutions. Allt det vill vi berätta om och visa. Men viktigast, vi vill träffa och lyssna på vår marknad och våra branschkollegor. Vi ser verkligen fram mot vårens höjdpunkt! Här nedanför kan du registrera dig och boka din biljett redan nu.

nödbelysning

Här kan du boka biljetter till mässan. Välkommen!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR