Tag Manager (noscript) -->
Karlatornet

Projektet är uppdelat på två entreprenader. Bravida ansvarar för bostäderna och Granitor för hotellet.

Tack vare vårt breda utbud av system har vi kunnat tillgodose kundens behov och önskemål.Vi har dels tillhandahållit ett större centralmatat system för bodelen samt ett FZLV system för hotellet. Båda systemen är övervakade och sammankopplade i Atavios mjukvara SmartVisio. Förutom nödströmscentraler och 2300 armaturer förser vi på Atavio projektet med brandklassade kopplingsdosor.

Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med fönster från golv till tak, genomgående golvvärme, eleganta förvaringslösningar och tidlösa material. Fastigheten innefattar hotell med gym och spa med relax, pool och bastu, ett garage under Karlastaden samt gemensam terrass på våning 15.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR