Tag Manager (noscript) -->
  Ny kontaktsida

  Ta kontakt med oss

  Vi finns till för dig och ser fram mot att hjälpa till! Du kan höra av dig direkt till någon av oss eller till vår växel och du kan alltid maila till vår supportmail.

  Växel 010-203 83 00
  support@atavio.se

  test
  test


  test  Vill du ha koll på det senaste inom riskhantering?

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Hantering av personuppgifter (GDPR)

  Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

  När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

  Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

  JAG FÖRSTÅR