Tag Manager (noscript) -->

Vi har bytt namn från Briab Products & Solutions till Atavio!

Publicerat 2022.22.22

Som ni säkert redan har sett bytte vi namn i våras, något som känts både roligt och viktigt! Vårt nya namn har sin början i det japanska ordet ”atai” som betyder värde eller värdefull och avslutas i det latinska ordet ”via” som står för väg. I vår samverkan av orden bildar det Atavio, ”värdefull väg”.

I precis det, i den värdefulla vägen framför oss, får vi vår inspiration och kraft framåt. Ytterst handlar det om säker och effektiv utrymning för människor i lokaler och fastigheter. Om värdet av att veta att det tryggt går att hitta en väg ut om olyckan är framme. Men det gäller även den väg vi vill gå i samverkan med våra kunniga kunder, med våra innovativa leverantörer och inte minst, med vårt erfarna peppade team. I samverkan kan vi skapa värde och utveckling för alla som hänger med på vägen. För det är inte enbart målen som är viktiga, utan även resan.

Då vi jobbar med säkerhet vill vi poängtera att mycket är sig likt för oss. Vi är till stora delar samma erfarna team som på Briab Products & Solutions. Vi har samma starka sortiments- och kompetenserbjudande, skillnaden är att vi har förstärkt vår organisation och ökat närvaron i landet. Vi jobbar med att kontinuerligt förbättra sortimentet med nya krav och önskemål från vår kundbas i kombination med Awex innovativa produktutveckling.

Våra ledord framåt är fortsatt ”glädje, service och engagemang”. Med nytt namn, stora framtidsplaner och mycket viktigt att uträtta, skall vi sätta dem i arbete tillsammans med våra partners. Du är hjärtligt välkommen att hänga på!

Slå oss gärna en signal på telefon 010-20 38 300, eller till det nummer den av våra medarbetare du redan har kontakt med. Du hittar också mer om oss på atavio.se.

Kenneth Lodeklint

VD Atavio

kenneth.lodklint@atavio.se
070-291 87 84

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR