Tag Manager (noscript) -->

Intervju med Kenneth och Paul på Atavio Products & Solutions

Publicerat 2018.11.11

Vi pratar sortiment och framtid för bl a nödbelysning och hänvisningsarmaturer. Digital teknik och dynamisk skyltning ligger nära och kommer att öka precision och säkerhet i utrymning av fastigheter på en mängd olika sätt. Kenneth, affärschef och Paul, sälj- och kundansvarig för Atavio Products & Solutions i södra Sverige, berättar mer och tittar framåt på allt Atavio kan göra för våra kunder med vårt unika helhetserbjudande inom innovativt brandskydd och riskhantering. #tillsammansframåt #therightsideofrisk

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@atavio.se.

Atavio – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR